Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nissan Sunny te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Sunny

Nissan Sunny

Deze voorloper van de Nissan Almera werd tussen augustus 1982 en augustus 1995 gebouwd in drie varianten die zich optisch aan de betreffende tijd aanpasten. De eerste Sunny met de typenaam B11 had een eerder vlak verschijningsbeeld in vergelijking met de vanaf 1986 geproduceerde B12/N13, die met zijn hoekige achterlichten, zijn lange motorkap en de bijna afgesneden hatchback een veel hoekiger profiel toonde. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Nissan Sunny

Met de in 1990 onder de interne naam N14 geproduceerde Sunny koos men een modernere richting met een ronder en dynamischer model. Populairste wagen is de Sunny uit de laatst bouwserie die wordt aangedreven door een 75 pk sterke 1,4 liter-16V-benzinemotor.

Het model werd echter ook met tal van andere motorvarianten aangeboden, tot en met een 221 pk sterke GTI-versie met 2 liter cilinderinhoud. Daarnaast was elke bouwserie verkrijgbaar met een diesel- in plaats van een benzinemotor - en wel bij de B11 een 55 pk sterke 1,6-liter, bij de B12/N13 een 54 pk sterke 1,6-liter en bij de N14 een 75 pk sterke 2,0 liter-motor.

Beoordelingen voor Nissan Sunny

2 Beoordelingen

3,5