Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fiat Brava te koop: tweedehands en nieuw

Fiat Brava

Fiat Brava

Informatie over Fiat Brava/Bravo

De Fiat Bravo heeft in tegenstelling tot zijn vijfdeurs tweelingbroer "Brava" twee portieren minder. Het technische verschil tussen de beide modellen is echter minimaal en daarom niet verder vermeldenswaard. De Fiat Brava/Bravo werd in het jaar van zijn marktpremière, in 1996, door grote Europese autotijdschriften - net als zijn voorganger "Tipo" - tot de auto van het jaar gekozen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Deze onderscheiding heeft hij vooral te danken aan zijn vlotte design en de nieuwe corrosiebescherming.

De Fiat Brava/Bravo is verkrijgbaar met vijf verschillend sterke benzinemotoren en drie dieselmotoren. De volgende uitvoeringsvarianten rolden tot 2001 van de band: S (alleen 1.4 en 1.9D/TD), SX (1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 1.9T/TD/JTD), GT (alleen 1.8 en 1.9 JTD) en HGT (alleen 2.0). Dankzij zijn ruime interieur, de gunstige onderhoudskosten en zijn goede wegligging hoort de Fiat Brava/Bravo thuis in de lage middenklasse.

Beoordelingen voor Fiat Brava

7 Beoordelingen

3,9