Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
peugeot-806-front

Peugeot 806

1 / 3
peugeot-806-front
peugeot-807-trunk
peugeot-807-side

Peugeot 806 : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de Peugeot 806, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Occasions vanaf:
Financial Lease vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Peugeot 806

De Peugeot 806 vierde in 1994 zijn primeur en werd 8 jaar lang gebouwd. Hij maakt onderdeel uit van de generatie nieuwe Europese MPV en heeft veel weg van de in dezelfde fabriek geproduceerde modellen van Lancia, Citroën en Fiat. Het voordeel van de 806 is dat hij met zijn enorme aantal zitplaatsen in het interieur zowel geschikt is voor zeven personen als voor grotere transporten. Lees meer

Interesse in een Peugeot 806

Peugeot 806 occasions
Peugeot 806 dealeraanbiedingen

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Alternatieve modellen

De in de armaturen geïntegreerde versnellingshendel en de links van de bestuurder aangebrachte handrem completeren het ruime interieur. In de Premium-uitvoering die over veel extra's beschikt, kan men de zitplaatsen voorin om hun eigen as draaien.

Dankzij het uitgebalanceerde chassis heeft de Peugeot 806 ondanks zijn enorme ruimte een veilige wegligging en zorgt daarmee ook op langere afstanden voor een aangenaam rijplezier. De benzineauto met 2 liter cilinderinhoud is met 123 pk, als 16V met 136 pk of als turbo met 147 pk verkrijgbaar. De dieselmotoren leveren krachten op van 90 tot 109 pk en volgen de zuinige lijn van Peugeot. In verschillende speciale modellen zoals de 806 Husky, Family, Colorline of Pullman presenteert de Franse fabrikant omvangrijke uitvoeringen en extra's, zoals diverse bergplaatsen, armleuningen en elektronisch comfort zoals airconditioning en een stuurbediening voor de stereo-installatie.

Beoordelingen voor Peugeot 806

2 Beoordelingen

4,0

Meer informatie

Meer links