Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Peugeot 806 te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot 806

Peugeot 806

De Peugeot 806 vierde in 1994 zijn primeur en werd 8 jaar lang gebouwd. Hij maakt onderdeel uit van de generatie nieuwe Europese MPV en heeft veel weg van de in dezelfde fabriek geproduceerde modellen van Lancia, Citroën en Fiat. Het voordeel van de 806 is dat hij met zijn enorme aantal zitplaatsen in het interieur zowel geschikt is voor zeven personen als voor grotere transporten. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Peugeot 806

De in de armaturen geïntegreerde versnellingshendel en de links van de bestuurder aangebrachte handrem completeren het ruime interieur. In de Premium-uitvoering die over veel extra's beschikt, kan men de zitplaatsen voorin om hun eigen as draaien.

Dankzij het uitgebalanceerde chassis heeft de Peugeot 806 ondanks zijn enorme ruimte een veilige wegligging en zorgt daarmee ook op langere afstanden voor een aangenaam rijplezier. De benzineauto met 2 liter cilinderinhoud is met 123 pk, als 16V met 136 pk of als turbo met 147 pk verkrijgbaar. De dieselmotoren leveren krachten op van 90 tot 109 pk en volgen de zuinige lijn van Peugeot. In verschillende speciale modellen zoals de 806 Husky, Family, Colorline of Pullman presenteert de Franse fabrikant omvangrijke uitvoeringen en extra's, zoals diverse bergplaatsen, armleuningen en elektronisch comfort zoals airconditioning en een stuurbediening voor de stereo-installatie.

Beoordelingen voor Peugeot 806

2 Beoordelingen

4,0