Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

SEAT Alhambra

De ruime MPV SEAT Alhambra van de Spaanse autofabrikant SEAT werd in 1996 voor het eerst geproduceerd. Qua bouwwijze is de 4,63 m lange Alhambra vergelijkbaar met de VW Sharan en de Ford Galaxy. Momenteel zijn twee series en twee op deze serie gebaseerde speciale uitvoeringen met diesel- en benzinemotoren verkrijgbaar. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over SEAT Alhambra

De SEAT Alhambra is echter niet bepaald milieuvriendelijk omdat de motoren bij de emissieklasse slechts voldoen aan de Euro-3-norm en de diesel niet verkrijgbaar is met roetfilter. De comfortabele basisversie heet Alhambra Reference en biedt een goede prijs-prestatieverhouding.

De al naargelang de motoruitvoering tot 150 pk sterke viercilinder is standaard uitgevoerd met ABS, ESP, bestuurders- en passagiersairbag en - desgewenst - ook verkrijgbaar met automatische transmissie of 5-standen-Tiptronic. Bovendien kan men aan de vijf zitplaatsen nog twee extra plaatsen toevoegen. Het dienovereenkomstige, meer comfortabele, speciale model Alhambra Vigo is standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, hoofdairbag, mistlampen en winterpakket.

De tweede basisversie is de Alhambra Sport, waarvan de naam verwijst naar zijn sportieve uitrusting, wordt standaard met sportchassis en de sportstoelen geleverd. Dankzij de sterkere motoren zijn hier al naargelang de versie pk-waarden tot 204 mogelijk. Ook hier is een speciaal model verkrijgbaar, de Alhambra Sport Edition, met nog meer sportieve details zoals xenonkoplampen, lichtmetalen velgen en overwegend leder in het interieur. Desgewenst kan men ook nog kiezen voor een navigatiesysteem of een CD-wisselaar voor de muzikale noot tijden gezinstochten.

Beoordelingen voor SEAT Alhambra

55 Beoordelingen

4,6