Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
bmw-6er-l-01.jpg

BMW 650

BMW 650 : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de BMW 650, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Occasions vanaf:
Financial Lease vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

BMW 650

Toen BMW de 650 introduceerde, was hij bedoeld als tegenhanger van de Mercedes CLS en de Audi7. Maar al snel bleek dat de 650 Gran Coupé en korte tijd later de 650i cabrio een geheel eigen klantenkring hadden ontwikkeld. Mensen die van stijl houden. Die een auto willen die naast luxe en het bekende voortreffelijke rijgedrag van BMW ook dat ietwat ontembare van een wild paard heeft. Dus kozen ze voor de 650, en dat doen ze nog steeds.

Interesse in een BMW 650

BMW 650 occasions
BMW 650 dealeraanbiedingen

Alle artikelen

Alternatieve modellen

De 650

De 650 is de sedan uitvoering van de BMW 6, die in 2011 op de markt gebracht werd. Hij bezit alles wat BMW zo bijzonder maakt. Makkelijk te rijden, elegantie en stijl, in combinatie met dat enorme extra aan vermogen en souplesse. Met zijn 4,8 liter 8 cilinder motor biedt hij 360 pk aan. Laat je hem los dan sprint hij van 0 naar 100 in 5,1 seconden. Maar ook als je tijdens het rijden even een snelle tussensprint wilt maken, staan al die paardenkrachten te trappelen om dat mogelijk te maken. De 650 is uiteraard voorzien van lederen kwaliteitsbekleding, een enorm scala aan extra's, waaronder in de nieuwere versie een groot touch-screen en is met de groots mogelijke zorgvuldigheid gemaakt.

Tweedehands?

Men zal, gezien het feit dat de 650 als weergaloos omschreven wordt in autotijdschriften, verwachten dat bezitters hem willen houden. Dat er dus geen tweedehands auto te vinden is. Gelukkig valt dat mee. Deze koets uit zuid Duitsland vraagt wel enige ervaring van de berijder, want de auto kan woest zijn. Gelukkig heeft hij de perfecte wegligging, een dito rijgedrag en luistert hij altijd naar de baas. Toch is het even wennen om zo'n pracht exemplaar te leren kennen. Dat geldt met name wanneer je de auto vraagt over te schakelen van comfort naar sport. Vanaf dat moment verandert de heerlijk soepel rijdende luxe wagen in dat wilde paard dat vrij gelaten wordt.

Sportieve elegantie

De 650 BMW heeft zoveel te bieden dat het echt teveel is om op te noemen. Een paar voorbeelden. Automatische airconditioning, comfortopening en -sluiting op bestuurders- en bijrijdersportier en kofferbak, stoelventilatie, comfortstoelen, elektrisch bedienbaar (met geheugen), Park Distance Control, Regensensor, Xenon koplampen voor dim- en grootlicht, en nog heel wat meer. Hij is verkrijgbaar met een 6 versnellingen handschakeling of als automaat. De auto is voorzien van het High Precision Injection systeem, dat er voor zorgt dat een kleine verandering op het gaspedaal direct wordt omgezet. De uitgekiende aerodynamica zorgt er mede voor dat de 650 zeer beweeglijk is. De aerodynamica komt ook in het verbruik tot uitdrukking. Opmerkelijk voor een dergelijke auto is het gemiddelde verbruik van rond de 1 op 10.

Betrouwbaar

Ondanks de kracht, de elegantie en het sportieve is en blijft de 650 een Duitse auto. Dat betekent dat hij gebouwd is vanuit het oogpunt van betrouwbaarheid. Of dat nu een nieuwe of tweedehands betreft, de 650 staat voor de bezitter trouw te trappelen en laat hem of haar maar hoogst zelden in de steek.

Beoordelingen voor BMW 650

8 Beoordelingen

5,0

Meer informatie

Meer links