BMW M6 te koop: tweedehands en nieuw

BMW M6

BMW M6

Informatie over BMW M6

De BMW M6 is het model met het grootste prestatievermogen uit de actuele 6-serie van de Beierse voertuigfabrikant. Met een ongelofelijk prestatievermogen van 373 kW/507 pk bereikt de BMW M6 met elektronische snelheidsregeling een maximumsnelheid van 250 km/u. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

Tegen een meerprijs van circa 2.300 euro kan men de snelheid van de BMW M6 echter laten verhogen tot 305 km/u. Bovendien krijgt de koper een rijtraining op één van de BMW circuits. Dankzij het M Drivers Package accelereert de BMW M6 uitstekend. In 4,2 seconden bereikt de sportcoupé een snelheid van 100 km/u. Niet voor niets luidt de bijnaam van de BMW M6 ?Duitse Ferrari?.

De BMW M6 beschikt over een SMG-versnellingsbak met zeven versnellingen. Verder heeft de motor van de auto tien cilinders en een cilinderinhoud van 4.999 ccm. De BMW M6 past zich optimaal aan alle rijomstandigheden aan. Hiervoor zorgt niet alleen de regelbare versnellingsbak, maar ook de uitschakelbare c.q. regelbare stabiliteitscontrole, die standaard in de BMW M6 is ingebouwd. Vier dikke uitlaatpijpen maken het sportieve karakter van de auto goed herkenbaar. De vier comfortabele leren stoelen van de coupé worden door een glanzend carbondak overwelft. Hierdoor wordt de M6 aanzienlijk lichter dan met een ander dak. Ook de uitrusting van het bijzondere voertuig van BMW is van een bijzondere klasse: zes airbags, automatische airconditioning, ESP, ABS, radio en xenonlicht zijn standaard ingebouwd. Tot de speciale uitrusting horen bochtverlichting, een navigatiesysteem en verdere interessante features. De BMW M6 heeft echter zijn prijs: de coupé uit de hogere klasse is momenteel voor een nieuwprijs vanaf 116.200 euro verkrijgbaar. Voor de cabrio-uitvoering rekent BMW 123.200 euro.