Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Chrysler Crossfire

Informatie over Chrysler Crossfire

In 2001 werd de Chrysler Crossfire op de IAA voorgesteld als Concept Car. Sinds 2003 wordt hij in serie geproduceerd. De Chrysler Crossfire is verkrijgbaar als roadster en als sportcoupe. De sportcoupé bereikt met zijn 218 pk een topsnelheid van 250 km/h. In Amerika is ook een sportievere, 335 pk sterke versie van de Crossfire SRT-6 verkrijgbaar. Lees meer

Alternatieve modellen

Bij het huidige roadstermodel van de Crossfire kan het dak van de cabrio door een druk op de knop geopend en gesloten worden.

De 3,2 liter-motor zorgt voor een acceleratie van 0 tot 100 in 6,9 seconden. Een diffusor aan de bodemplaat en een uitklapbare spoiler moeten de wegligging bij hoge snelheid verbeteren. Dankzij de grote standaardwielen staat de auto bij een noodstop bij een snelheid van 100 km/h stil na een remweg van 36,5 meter. De omvangrijke standaarduitvoering omvat onder andere elektrisch verstelbare bestuurders- en passagiersstoelen, een tweestanden-stoelverwarming, airbag en zijairbag voor bestuurder en passagier, ABS, ASR, BAS en ESP. De kofferruimte van de Crossfire is ook vanuit de passagiersruimte toegankelijk, maar is met zijn slechts 275 liter volume relatief klein. Het verbruik van de Chrysler ligt gemiddeld bij 10,4 liter/100km, bij stadsverkeer zelfs bij 14,4 liter.

Beoordelingen voor Chrysler Crossfire

6 Beoordelingen

4,8