Chrysler Grand Voyager te koop: tweedehands en nieuw

Chrysler Grand Voyager

Chrysler Grand Voyager

Informatie over Chrysler Grand Voyager

De Grand Voyager van Chrysler is in drie verschillende uitvoeringen op de markt: als Classic, als Comfort met omvangrijke standaarduitrusting of als exclusieve Limited. Hij is verkrijgbaar met een 3,3 liter-V6-motor, met een gemiddeld brandstofverbruik van 12,8 liter op 100 km en een 2,8 liter commonrail-diesel met automatische transmissie en een gemiddeld brandstofverbruik van 8,5 liter. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Kleuren

De Grand Voyager biedt ruimte aan maximaal zeven personen. Al naargelang het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage kunnen de zitplaatsen aangepast worden. Het nieuwe systeem Stow'n Go maakt het mogelijk om de zitplaatsen achterin, eventueel ook individuele zitplaatsen, volledig in de bodemplaat te laten verzinken.

Zo ontstaat achter de voorstoelen een laadruimte met een vlakke laadvloer, de kofferruimte kan door het verzinken van de achterste rij zitplaatsen worden vergroot van 520 naar 1175 liter - en door het verzinken van ook de twee losse middenstoelen ontstaat zelfs een laadvolume van in totaal 2.180 liter, waarbij het laadgewicht maximaal 460 kg bedraagt. De Chrysler Grand Voyager is standaard uitgerust met automatische driepuntsgordels, isofix-kinderstoelverankeringen op de voorstoelen, hoofdsteunen, frontairbags, zelfactiverende knieairbags voor de bestuurder en effectieve zijairbags op alle drie zitrijen. Extra hoogtepunten zijn de standaard aangebrachte centrale vergrendeling met afstandsbediening en de dakreling, waaraan verschillende dakdragerssystemen eenvoudig en snel bevestigd kunnen worden.

Tegen diefstal beschermt een elektronische startblokkering die het starten van de motor verhindert wanneer de gegevens van de chip in de contactsleutel niet overeenstemmen met de autogegevens. Het bij Classic en Comfort optionele parkeerhulpsysteem registreert via sensoren alle hindernissen en waarschuwt met een akoestisch signaal, wanneer de afstand tot voertuigen of voorwerpen te klein wordt. Een display boven de achterruit helpt bovendien bij het inschatten van de afstand. Het navigeren in kleine parkeerruimten is daarom, ondanks de afmetingen van de Chrysler Grand Voyager, geen probleem.

Beoordelingen voor Chrysler Grand Voyager

24 Beoordelingen

4,6