Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
chrysler-sebring-l-01.jpg

Chrysler Sebring

1 / 4
chrysler-sebring-l-01.jpg
chrysler-sebring-l-02.jpg
chrysler-sebring-l-03.jpg
chrysler-sebring-l-04.jpg

Chrysler Sebring : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de Chrysler Sebring, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Occasions vanaf:
Financial Lease vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Informatie over Chrysler Sebring

De Chrysler Sebring is bekend als voertuig uit de middenklasse en dankt zijn naam aan een circuit in het Amerikaanse Florida. Momenteel worden er twee verschillende carrosserieversies door Chrysler geproduceerd. De Sebring cabriolet en de sedan. De cabriolet maakt het de kopers moeilijk om een keuze te maken. Lees meer

Interesse in een Chrysler Sebring

Chrysler Sebring occasions
Chrysler Sebring dealeraanbiedingen

Alle artikelen

Alternatieve modellen

Naast het stoffen dak waarmee de cabriolet standaard is uitgerust kan men optioneel tegen een meerprijs ook kiezen voor een hardtop. Deze vouwt zich automatisch samen en verdwijnt in de kofferruimte.

De Chrysler Sebring is in Duitsland zowel in benzine- als in dieselversie verkrijgbaar. De 2,0 liter commonrail dieselmotor heeft een overtuigende 103 kW/140 pk te bieden. De even grote ottomotor heeft een prestatievermogen van 115 kW/156 pk. De alleen voor de cabrio beschikbare 2,7 liter V6-ottomotor beschikt over 137 kW/186 pk.

Het interieur van de Chrysler Sebring probeert Duitse klanten te lokken door zijn optisch aansprekende tweekleurigheid. Ook typisch Amerikaanse details zoals een verwarmbare drankenhouder hebben zonder twijfel hun charme, ze kunnen echter niet verdoezelen dat de uitrusting van de Chrysler Sebring voor een deel niet bepaald luxueus overkomt. Te veel plastic elementen verstoren de totale indruk. Wie zich niet aan deze karakteristieke eigenschap stoort kan echter genieten van het zekere rijgevoel van de Chrysler Sebring. De sedan is verkrijgbaar vanaf 24.890 euro, de cabrio vanaf 29.900 Euro.

Beoordelingen voor Chrysler Sebring

12 Beoordelingen

4,7