Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Mitsubishi Space Wagon

De Mitsubishi Space Wagon is de voorganger van de Mitsubishi Grandis, die van 1983 tot 2005 geproduceerd werd. Hij is net als de Grandis een MPV en was één van de eerste modellen in deze carrosserieversie die kort daarna ook in Europa door diverse autofabrikanten werd overgenomen. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Mitsubishi Space Wagon

In totaal werd de Mitsubishi Space Wagon door de jaren heen in drie verschillende generaties geproduceerd. De productie van de derde generatie liep van 1998 tot 2005. Qua motorsoort en motorprestatie lijken de modellen uit alle generaties op elkaar. Het standaardmodel van de Mitsubishi Space Wagon werd uitgerust met een 2,0-liter ottomotor met een prestatievermogen van 75 kW/102 pk. Er zijn ook twee dieselversies verkrijgbaar (met een cilinderinhoud van 2,0 c.q. 1,8 liter en een prestatievermogen van 60kW/82 pk c.q. 55 kW/75 pk. Van 1999 tot 2001 was er ook een variant met vierwielaandrijving verkrijgbaar met een 3,0-liter V6-motor met 158 kW/215 pk en benzine-injector GDI.

De afmetingen van de Mitsubishi – het standaardmodel van de derde generatie is 4,60 meter lang, 1,78 meter breed en 1,69 meter hoog – staan in het teken van gezinsvriendelijkheid. De Mitsubishi Space Wagon biedt probleemloos voldoende plaats voor zes personen. Er is eveneens gezorgd voor voldoende opbergruimte achterin de auto.

Beoordelingen voor Mitsubishi Space Wagon

7 Beoordelingen

4,4