Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Mitsubishi Grandis te koop: tweedehands en nieuw

Mitsubishi Grandis

Mitsubishi Grandis

De Japanse firma Mitsubishi biedt sinds 2003 met de Mitsubishi Grandis een nieuwe, zeer ruime vijfdeurs MPV aan. De Mitsubishi Grandis kan hiermee gezien worden als de opvolger van de Space Wagon. Met een lengte van 4,77 meter, een breedte van 1,80 meter, een hoogte van 1,66 meter en een gewicht van circa 1,7 ton is de Mitsubishi Grandis vergelijkbaar met Europese modellen zoals de Renault Espace. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Informatie over Mitsubishi Grandis

De Mitsubishi Grandis is dan ook ideaal als gezinsauto en biedt voldoende plaats voor 7 personen. Deze zevenzitter wordt in Deutschland onder de naam „Invite“ te koop aangeboden. De tweede variant van de Mitsubishi Grandis wordt onder de naam „Intense“ verkocht. Deze heeft zes zitplaatsen, iets meer opbergruimte en bijkomende extra’s.

Beide varianten van de Mitsubishi Grandis zijn met een viercilinder MIVEC benzinemotor uitgerust. Deze heeft een cilinderinhoud van 2,4 liter en een prestatievermogen van 121 kW/164 pk. Beide varianten van de Mitsubishi Grandis zijn tegen een meerprijs ook met een 2,0-liter dieselmotor met 103 kW/140 pk en een zesversnellingsbak leverbaar.

Veiligheidstechnisch gezien is de Mitsubishi Grandis helemaal up-to-date. Hij is standaard voorzien van veel airbags en uitgerust met de gangbare elektronische regelsystemen zoals ABS met elektronische remkrachtverdeling EBD, elektronische stabiliteitscontrole MASC en tractiecontrole MATC en ESP. Verder behoren ook automatische airconditioning en talrijke andere zaken op het gebied van rijcomfort tot de standaarduitrusting.

Beoordelingen voor Mitsubishi Grandis

8 Beoordelingen

4,8