Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Mitsubishi Space Runner te koop: tweedehands en nieuw

Mitsubishi Space Runner

Mitsubishi Space Runner

Tweedehands Mitsubishi Space Runner In een bepaald opzicht is de Space Runner een product van de Japanse economische boom in de jaren 1990. Het is daar en onder deze omstandigheden dat deze wagen op de markt komt als Mitshubishi's debuut in het segment van de recreatieve voertuigen. Buiten Europa staat de Space Runner bekend als RVR. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Hij werd geproduceerd tussen 1991 en 2002 en wordt vandaag de dag opnieuw gemaakt, al sinds 2010. De vroege generaties (1 en 2) werden daarbij gecategoriseerd als compact MPV. De nieuwste generatie is daarentegen een compacte cross-over. De Space Runner van Mitsubishi Gelet op zijn ontstaanscontext is de Space Runner een zeer veelzijdige tweedehands auto. Hij combineert de voordelen van zijn langere voorganger, de Mitsubishi Chariot, met de wendbaarheid van een compact. Hiervoor werd het chassis van de Chariot korter gemaakt, terwijl vele van de andere Chariot-componenten behouden bleven. De RVR kreeg de allure van een hoge SUV, hetgeen nog versterkt wordt door de dubbele zitrij en de glijdeuren aan de passagierskant.

Beoordelingen voor Mitsubishi Space Runner

2 Beoordelingen

4,5