Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volvo 960

De zeer complete Volvo auto

De Volvo 960 kwam in 1990 voor het eerst op de markt en was voor die tijd een moderne auto met een complete uitrusting. Dit model van Volvo had flink wat overeenkomsten met de Volvo 940. Dit was bijvoorbeeld terug te vinden in de twee zescilindermotoren waarmee de auto's werden verkocht. Lees meer

Alternatieve modellen

Rondrijden in een voordelige maar wel moderne Volvo

Het maximale vermogen van de benzinemotoren bedroeg 204 pk. Tot en met 1994 werden er ook exemplaren verkocht met een dieselmotor. Dit model had een vermogen van 122 pk. In 1997 werd gestopt met de productie van de auto en werd deze opgevolgd door de Volvo S90 en Volvo V90.

Opvallende kenmerken van de tweedehands Volvo 960

Deze auto van Volvo is verkrijgbaar in zowel een sedan als stationwagen uitvoering. Deze tweedehands auto heeft verder een aantal opvallende kenmerken. Niet alleen is het rijcomfort hoog, ook zijn er veel luxe materialen gebruikt bij de bouw van deze auto. De vloeiende lijnen aan de voorkant van de auto maken deze auto tot een echt model van Volvo, maar wel op een onderscheidende wijze. Qua transmissie van dit model van Volvo kan er gekozen worden uit zowel een handmatige als automatische transmissie.

Een tweedehands 960 Volvo kopen

Autobezitters die op zoek zijn naar een auto die voor zowel korte als lange afstanden gebruikt kan worden kunnen met deze tweedehands auto uitstekend uit de voeten. De 960 Volvo kan ook wel worden gezien als een statige koets vanwege zijn grote afmetingen en verlaagde neus. De stuurbekrachtiging van deze auto werkt uitstekend, ondanks het forse gewicht van ruim 1.500 kg. Hoewel dit een duurder model is van het merk Volvo is het een auto waar ontzettend veel plezier aan kan worden beleefd. Een autobezitter zal weinig tekortkomen als dit model van Volvo wordt aangeschaft.

Beoordelingen voor Volvo 960

2 Beoordelingen

5,0