Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Chevrolet Nubira te koop: tweedehands en nieuw

Chevrolet Nubira

Chevrolet Nubira

Een tweedehands auto van Chevrolet voordelig aanschaffen

De Chevrolet Nubira is een auto die sinds 2004 op de markt is en wordt gemaakt in Zuid-Korea. Het is een auto die onder veel namen wordt verkocht. Andere namen voor dit merk zijn bijvoorbeeld de Chevrolet Lacetti, de Chevrolet Optra en de Chevrolet Optra5. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

De Chevrolet als raceauto

Het voertuig is verkrijgbaar als sedan, hatchback en als stationcar. De voorganger van deze auto is de Daewoo Lanos. De auto is voortgekomen uit een overname van Deawoo door Chevrolet die daarna een beslissing maakte om de auto onder de huidige naam voort te zetten.

Kenmerken van deze tweedehands Chevrolet auto

Deze auto is ook veel gebruikt tijdens het World Touring Car Championship. Dit was echter alleen het geval bij de sedan variant. De Chevrolet Nubira is vooral in Europese landen erg geliefd als nieuwe en als tweedehands auto. Zeker als familieauto is dit voertuig erg geschikt. Het is een betrouwbare auto zonder al te grote verrassingen. De Nubira Chevrolet begon met een 1,4 motor, maar werd al snel vervangen door een 1,6 en 1,8 motor. Het vermogen liep daarmee op tot zo'n 122 pk. In 2006 kwam er ook een dieselmotor op de markt. Deze 2,0 liter motor heeft eveneens een vermogen van 122 pk.

Een bescheiden prijs voor een comfortabele auto

Mensen die op zoek zijn naar een tweedehands exemplaar van de Nubira Chevrolet die voldoende ruimte biedt, zitten met dit model goed. Het is namelijk een auto die voorzien is van vele gemakken en waar een gezin veel plezier aan kan beleven. Bovendien is de auto zeer geschikt voor iedereen die tegen een bescheiden prijs in een comfortabele auto wilt rijden. Dit model van Chevrolet is nog steeds in productie en dat zegt natuurlijk genoeg over de populariteit van deze auto.

Beoordelingen voor Chevrolet Nubira

9 Beoordelingen

4,1