Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Land Rover Freelander te koop: tweedehands en nieuw

Land Rover Freelander

Land Rover Freelander

Sinds 1997 vervaardigt de Britse autofabrikant Land Rover de Land Rover Freelander, een robuuste en in onherbergzaam gebieden soevereine terreinwagen. Hij is naar keuze verkrijgbaar met een 2,0 liter turbodiesel (98 pk), een 1,8 liter-benzinemotor (120 pk) of met de nieuwe commonrail-diesel 2,0 TD4 (112 pk). Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Land Rover Freelander

Bovendien wordt de Land Rover Freelander in de carrosserievarianten softtop en hardtop (driedeurs) vervaardigd, maar ook als vijfdeurs (stationwagon). De driedeursvariant is verkrijgbaar als softtop-model met een eenvoudig te bedienen cabriodak. De Freelander beschikt over een handgeschakelde vijfversnellingen-, of een automatische vijfstandentransmissie. Opties voor de Freelander zijn een comfortabele vierkanaals ABS, permanente vierwielaandrijving, hulp bij het afdalen en een elektronische tractiecontrole.

Beoordelingen voor Land Rover Freelander

18 Beoordelingen

4,4