Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volkswagen Caravelle

De VW Caravelle is een geliefde variant van de VW T4, de vierde generatie van de geliefde VW-Bus. Terwijl de VW Volkswagen T4 Multivan zich vooral op particulieren richt en juist bij jonge mensen erg geliefd is voor het maken van uitstapjes, is de VW Caravelle bij zakenmensen een gewaardeerd transportmiddel. Lees meer

Informatie over VW Caravelle

De VW Caravelle bieddt voldoende plaats voor maximaal negen personen, de dieselmotor ronkt duidelijk maar aangenaam en de acceleratiewaarden mogen net zo goed gezien worden als het brandstofverbruik. Bij een gemiddeld verbruik van 8 liter diesel per 100 kilometer zijn de brandstofkosten goed te overzien.

Het weggedrag van de VW Caravelle is stil en comfortabel en de vering zorgt voor probleemloos rijden op hobbelig wegdek.De uitrusting en het dashboard van de VW Caravelle zijn overzichtelijk, zakelijk en elegant. Soms moet je hier aan wennen. Een kleine maar handige bijzonderheid is dat de passagiers de verwarming c.q. ventilatie ook vanaf de achterste zitplaatsen afzonderlijk kunnen regelen. Wanneer alle zitplaatsen gebruikt worden en de passagiers veel bagage bij zich hebben kan het echter wel krap worden in de VW Caravelle. De bagageruimte heeft niet al te veel ruimte en de zitplaatsen zijn alleen op een omslachtige manier te demonteren. Voor het transport van bagage én personen is de VW Caravelle daarom wat ongeschikt. Maar verder is het een comfortabele en betrouwbare bestelwagen met veel effectiviteit.