Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volkswagen T5

Sinds 2003 bouwt VW de kleine bus in de vijfde generatie - type 5. Zowel optisch als technisch onderging de Volkswagen T5 een aantal vervanderingen ten opzichte van zijn voorgangers. De Volkswagen T5 Multivan is verkrijgbaar als Trendline, Comfortline en Highline. Bij alle modellen omvat de standaarduitrusting o.a. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Volkswagen T5

de doorzichtige, glazen koplampen, een bedieningseenheid voor de elektrisch verstelbare spiegels, ramen en deuren, airbags, ABS en verwarmbare buitenspiegels.

De Multivan wordt aangedreven door verschillende diesel- en benzinemotoren die ook in combinatie met de 4Motion-automaat verkrijgbaar zijn. De sterkste dieselmotor heeft 2,5 liter cilinderinhoud en 128 KW, de sterkste benzinemotor heeft 3,2 liter cilinderinhoud en 174 kW. De luxe variant van de Multivan is de Multivan Business, standaard uitgerust met bi-xenonkoplampen, navigatiesysteem, elektrische schuifdeur, airconditioning, lederen bekleding, entertainmentsysteem en andere extra's.

Beoordelingen voor Volkswagen T5

58 Beoordelingen

4,5