Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Volkswagen T5 te koop: tweedehands en nieuw

Volkswagen T5

Volkswagen T5

Sinds 2003 bouwt VW de kleine bus in de vijfde generatie - type 5. Zowel optisch als technisch onderging de Volkswagen T5 een aantal vervanderingen ten opzichte van zijn voorgangers. De Volkswagen T5 Multivan is verkrijgbaar als Trendline, Comfortline en Highline. Bij alle modellen omvat de standaarduitrusting o.a. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Kleuren

Informatie over Volkswagen T5

de doorzichtige, glazen koplampen, een bedieningseenheid voor de elektrisch verstelbare spiegels, ramen en deuren, airbags, ABS en verwarmbare buitenspiegels.

De Multivan wordt aangedreven door verschillende diesel- en benzinemotoren die ook in combinatie met de 4Motion-automaat verkrijgbaar zijn. De sterkste dieselmotor heeft 2,5 liter cilinderinhoud en 128 KW, de sterkste benzinemotor heeft 3,2 liter cilinderinhoud en 174 kW. De luxe variant van de Multivan is de Multivan Business, standaard uitgerust met bi-xenonkoplampen, navigatiesysteem, elektrische schuifdeur, airconditioning, lederen bekleding, entertainmentsysteem en andere extra's.

Beoordelingen voor Volkswagen T5

58 Beoordelingen

4,5