Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volkswagen T4 California

De compacte buscamper VW T4 California wordt voor het eerst op de markt gebracht in 1988. In de nieuwe generatie modellen wordt alle ervaring met de nieuwste technieken samengebracht. Voorbeelden hiervan zijn een aangepaste aerodynamica, een recuperatief remsysteem en banden met een verlaagde rolweerstand. Lees meer

Alternatieve modellen

Volkswagen T4 California: toen en nu

De Volkswagen BlueMotion Technology garandeert een extra zuinige auto, die bijdraagt aan een beter milieu.

VW T4 California

Sinds 2003 wordt de volledige ontwikkeling en fabricage van de T4 in eigen beheer uitgevoerd. De nieuwste elektronische systemen worden geïntegreerd in de VW T4 California. ABS antiblokkeersysteem, ASR motorslipregeling en het standaard Elektronisch Stabilisatie Programma ESP dragen bij aan de veiligheid van de bestuurder.

Motoren met krachtige 4-cilinder

Er zijn diverse tweedehands modellen van de VW T4 California op de markt. De krachtige 4-cilinder TDI motoren variëren van 75 kW met 102 pk tot een turbo die goed is voor 132 kW en 180 pk.

Beoordelingen voor Volkswagen T4 California

4 Beoordelingen

5,0