Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volkswagen Fox

VW introduceerde als opvolger van de VW Lupo het nieuwste compact model VW Fox. Wie niet zozeer om extra's geeft maar vooral een veilig vervoermiddel wil hebben zit goed bij de VW Fox. Een comfortabel weggedrag, zelfs op slecht terrein, zorgt voor verrassende effecten. De uitrusting van de VW Fox met veel plastic onderdelen komt echter wat eenvoudig over. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Volkswagen Fox

De ruimte die de VW Fox heeft laat daarentegen niets te wensen over. Er kunnen vier volwassenen comfortabel in de Fox zitten. Er blijft dan zelfs nog genoeg opbergruimte over voor de uitgebreide weekendboodschappen.

Een prestatievermogen van 55 of 75 pk is voor een compact model zoals de VW Fox heel behoorlijk, net zoals de 1,2- c.q. 1,4-liter motoren. Deze motoren ronken iets harder in vergelijking met die van andere voertuigen, maar dit wordt niet als vervelend beschouwd.  Naast de benzinevarianten is er ook een VW Fox met dieselmotor. In Zuid-Amerika wordt de VW Fox al in verschillende versies aangeboden. In Duitsland is hij tot nu toe alleen nog maar als praktische driedeurs auto te krijgen.

Beoordelingen voor Volkswagen Fox

92 Beoordelingen

4,4