Ga naar hoofdinhoud

Volkswagen Lupo te koop: tweedehands en nieuw

Volkswagen Lupo

Volkswagen Lupo

Met de bouw van de Lupo was Volkswagen ook vertegenwoordigd in de compacte klasse. De auto kwam in 1998 op de markt en werd gebouwd tot 2004. De Volkswagen Lupo heeft een driedeurs carrosserie en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Door het omklappen van de achterbank kan men de laadruimte van de kleine kofferruimte vergroten. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Kleuren

Informatie over Volkswagen Lupo

Als motoren voor de Lupo zijn vier diesel- en vier benzinemotoren verkrijgbaar. Het 1,2 liter-model met 45 kW verbruikt gemiddeld 3 liter diesel per 100 km.

Daarmee was de Volkswagen Lupo de eerste in serie geproduceerde drieliterauto ter wereld. Zijn geringe verbruik heeft de Volkswagen Lupo te danken aan zijn driecilinder-lijnmotor en een speciale productietechniek waarbij materialen als aluminium en magnesium worden gebruikt. Ook werden veel onderdelen in compoundtechniek vervaardigd om het gewicht nog meer te verminderen. Naar keuze is de Volkswagen Lupo ook verkrijgbaar als sportieve versie met 1,6 liter-16V-motor, standaard zes-versnellingsbak en een gemiddeld verbruik van 7,3 liter Super Plus bij 125 pk.

Beoordelingen voor Volkswagen Lupo

151 Beoordelingen

4,3