Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Audi V8 te koop: tweedehands en nieuw

Audi V8

Audi V8

De Audi V8, die werd geproduceerd van 1988 tot 1994, was de eerste limousine in de luxeklasse die in Duitsland geproduceerd werd met de permanente vierwielaandrijving quattro en een automatische transmissie. Van de 21.000 verkochte exemplaren rijden er momenteel nog circa 5.500 op de Duitse wegen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Een 30 cm verlengde versie van de Audi V8 was alleen verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage van minder dan 300 auto's, de Audi V8 Avant (stationwagon) is als unicaat tentoongesteld in Wolfsburg.

De Audi V8 was gebaseerd op de Audi 100 en Audi 200 en werd aangeboden met een hoogwaardige uitrusting, onder andere lederen stoelen en automatische airconditioning. Aanvankelijk werd hij aangeboden met een 250 pk sterke achtcilindermotor, daarop volgde in 1992 een variant met 280 pk. Twee jaar later werd de Audi V8 afgelost door zijn opvolger Audi A8.

Beoordelingen voor Audi V8

2 Beoordelingen

5,0