Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

BMW 218

Tweedehands BMW 218: Active Tourer BMW 218i Active Tourer (F45), zo klinkt de volledige naam van deze tweedehands auto, kortweg: een BMW 218. De Active Tourer is een compact MPV (Multi-Purpose Vehicle) geproduceerd door de Duitse fabrikant BMW. Het is een jonge wagen die pas in 2014 op de markt kwam, als onderdeel van de BMW 2 serie. Lees meer

Alternatieve modellen

Bijzonder is het feit dat dit de eerste BMW betreft met een voormotor en voorwielaandrijving. Hiermee gaat BMW de rechtstreekse concurrentie aan met de Mercedes-Benz B Klasse. 218 BMW De Active Tourer werd gepresenteerd op de 84ste Internationale Motor Show van Genà¨ve en ging daarna op een uitgebreide kennismakingstoer. Onder de vroegste modellen bevinden zich de 218i, de 225i, en de 218d. Even later werden ook nog de 220d en de 220i aan de serie toegevoegd. Het design werd gebaseerd op de BMW Concept Active Tourer. Mechanisch is de wagen dan weer verwant aan de MINI Countryman, ook een creatie van BMW.

Beoordelingen voor BMW 218

17 Beoordelingen

4,8