Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
kia-joice-l-01.jpg

Kia Joice

Kia Joice : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de Kia Joice, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Occasions vanaf:
Financial Lease vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Kia Joice

De Joice, ook bekend als de Kia Carstar, is een compacte MPV, voor het eerst op de markt gebracht in 1999 door het Koreaanse Kia Motors, in samenwerking met Hyundai. Het eerste model was uitgerust met een 2.0L benzinemotor. In 2001 werd de Joice (na een facelift) op de Europese markt gebracht, waarna het model in 2003 plaats maakte voor de Kia Carens, gebaseerd op de Joice. Er is een goedkopere RS versie en een LS uitvoering, met onder andere airconditioning als extra toevoeging.

Interesse in een Kia Joice

Kia Joice occasions
Kia Joice dealeraanbiedingen

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Bij de aanschaf van een tweedehands gezinsauto voor de lange afstand is de LS een goede optie, gezien het feit dat dit voertuig met veel ramen in warm weer baat heeft bij airconditioning.

De specificaties van de Joice LS

De handgeschakelde Joice in de 2.0 I 16V uitvoering verbruikt zo'n 10,31 km/l. Met een motorinhoud van 1.997 cc en een topsnelheid van 175 is dit voertuig een MPV die snel kan schakelen naar hogere snelheden, ook met een volle belading. Tot de standaarduitrusting van de Joice behoren elektrische ramen, spiegels en uiteraard deurvergrendeling, met een eenvoudige bediening voor optimaal rijgemak. Het dashboard van de auto is overzichtelijk ingericht, waardoor de bestuurder, omgeven door alle ruimte, op een prettige manier langere afstanden kan afleggen zonder vermoeid te raken.

De Kia Joice in het gebruik

Met een uiterlijk dat doet denken aan een stationcar is deze Kia een zeer ruime auto en bijzonder geschikt voor gezinnen, met maar liefst zeven zitplaatsen en een verhoogd dak. De achterbank biedt plaats voor drie personen, en helemaal achterin de auto is plek voor twee extra passagiers. De hoofdruimte is met name voor de passagiers op de eerste twee rijen bijzonder royaal. Ideaal voor de volwassenen dus! Door de voorstoelen te verstellen kan er meer beenruimte worden gecreí«erd en de hoge instap is erg handig. De achterbank van deze auto kan niet volledig worden opgeklapt, maar het is wel mogelijk om bijvoorbeeld de achterste zittingen voorover te leggen. Hierbij kunnen de stoelleuningen voorover worden gelegd, waarna er een tafeltje tussen de stoelen ontstaat. Dit is een prettige optie voor bijvoorbeeld gebruik tijdens lange reizen, om te picknicken tijdens de reis en om kinderen achterin te voorzien van ruimte voor bijvoorbeeld een laptop.

Een prettige grootvervoerder

De Joice is ontworpen als een snelle auto met voldoende ruimte en een snelle sprinttijd. Met zijn stabiele wegligging en goede wendbaarheid, ook bij een hoge belading, doet deze auto precies waar zij voor gemaakt is. Deze grootvervoerder voelt rustig en stil aan, wat het afleggen van lange afstanden in deze auto prettig en comfortabel maakt voor alle passagiers. Dit maakt de Joice tot een goede keuze bij de aanschaf van een tweedehands auto voor het gezin.

Beoordelingen voor Kia Joice

2 Beoordelingen

4,5