Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Renault Modus te koop: tweedehands en nieuw

Renault Modus

Renault Modus

De Renault Modus werd in februari 2004 op het autosalon van Genève gepresenteerd als mini mpv met de structuur van zijn platformbroer Renault Clio. De kleine wagen is sinds september 2004 met innovatieve oplossingen op de markt verkrijgbaar en biedt passagiers een hoger comfort bij optimaal benutte ruimte. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Renault Modus

De standaard "Triptic"-achterbank maakt het mogelijk om de middelste zitplaatsen in- en uit te klappen om zo de vijfzitter in een vierzitter te veranderen.

De vijf uitvoeringsniveaus Authentique met standaarduitrusting, Dynamique als sportieve variant, Privilège in een edele chroomlook, Initiale met het hoogste uitvoeringsniveau of de stadsauto Cité met de City-klep en elektrisch inklapbare buitenspiegels maken flexibele aanpassingen mogelijk voor individuele wensen. Speciaal voor de Modus werd de optioneel aangeboden fietsdrager "Velofix" ontwikkeld, die plaats biedt aan twee fietsen en de gebruiksmogelijkheden van de Minivan vergroot.

Het vermogen van de Renault Modus bij de twee dieselmotoren ligt tussen 50 kW/68 pk en 78 kW/106 pk en bij de drie benzinemotoren tussen 48 kW/65 pk en 82 kW/112 pk en een cilinderinhoud van 1,2 tot 1,6 liter. Volgens het devies "doe niet zo volwassen" heeft Renault met de Modus een echt alternatief in de sector compactwagens geschapen en veel ideeën omgezet die nog eens overtuigen door het behalen van 5 veiligheidssterren in de "EuroNCAP-test.

Beoordelingen voor Renault Modus

44 Beoordelingen

4,3