Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Renault Express

De Renault Express, die voor het eerst met een 1,6 liter dieselmotor verkrijgbaar was, werd in 1986 in fase I als opvolger van de Renault 4 F4, gepresenteerd. In 1992 werd deze motor in fase II afgelost door een nieuw motorpalet en in 1996 in fase III vervangen door een hoogwaardiger veiligheidspakket. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Renault Express

De Renault Express was verkrijgbaar als bestelwagen met dubbele deuren of een achterklep, maar ook als gezinswagen met beglazing en een achterbank.

De onafhankelijke wielophanging van Renault Express leverde aanzienlijke voordelen op tegenover de starre as en zorgde voor een aangenamer rijgevoel. In het jaar 1998 werd de productie van de Renault Express stopgezet ten gunste van zijn opvolger Renault Kangoo. Maar aangezien de Express tot op de dag van vandaag als betrouwbare bedrijfswagen en gezinsauto geldt, worden de aantallen op de occasionmarkt steeds kleiner.