Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Citroën bedrijfswagens

Citroën Nemo en Berlingo

Citroën biedt vier verschillende modellen bedrijfswagens, waarvan de Nemo en Berlingo de kleinste modellen zijn. Het allerkleinste model in het assortiment is de Citroën Nemo. Met een compacte vormgeving en laag verbruik is deze bestelauto ontworpen voor gebruik van ondernemers in de stad. Met een laadvermogen van 635 kilo bij een diesel-versie en 685 kilo bij een benzine-versie biedt de Nemo zelfs plaats voor 1-Europallet. De Citroën Berlingo biedt een grotere laadruimte en inklapbare passagiersstoelen. Door middel van een optionele dakklep is het ook mogelijk om lange voorwerpen te vervoeren.

Citroën Jumpy en Jumper

De Citroën Jumpy is vergelijkbaar met het middenklasse model van concurrerende automerken en legt met het uiterlijk meer de nadruk op laadruimte. De Jumpy kan optioneel uitgerust worden met dubbele cabine. De Jumpy systemen zijn: cruisecontrol, automatische bandenspanningscontrole en een speciaal grip controle systeem met vier standen wat combineert met Hill Start Assist voor grip bij vrijwel alle situaties. Citroën biedt twee lengtes en twee hoogtes voor de Jumpy voor een laadvolume van 7 m3 waarbij optionele pneumatische vering de hoogte van de auto tot 1.90 meter beperkt. Met 17 kubieke meter laadruimte en een maximaal laadgewicht van 4 ton is de Citroën Jumper de grootse van de Citroën bestelauto’s. Citroën levert de Jumper in 200 verschillende versies met drie verschillende wielbases en rijhoogtes en tevens vier lengtematen. Deze bestelauto is beschikbaar als gesloten bestelauto, met enkele of dubbele cabine, combi, pick-up en plancher cabine. Een optioneel ESP-systeem (stabiliteits-controle), ASR (tractiecontrole) en luchtvering zorgen voor maximale stabiliteit van de Jumper.