Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Ford Focus CC

Tweedehands Ford Focus CC Voluit staat de ‘CC’ in ‘Ford Focus CC’ voor ‘Coupé-Cabriolet’. Deze unieke tweedehands auto is zo eigenlijk een buitenbeentje in de Focus-reeks, die bekend staat omwille van zijn compacte familiewagens voor de middenmarkt. Het is allicht een van de redenen waarom deze CC vanaf 2010 niet meer werd verder ontwikkeld binnen het Focus assortiment. De CC van Ford Focus De Ford Focus CC is gebaseerd op de tweede generatie Focus (Mk II).

Alternatieve modellen

Het ontwerp is van de hand van het bekende Italiaanse huis Pininfarina, die de wagen ook effectief monteerde. De CC werd eerst bekend onder de naam Vignale, de conceptwagen die hem voorafging. Deze wagen was voor het eerst te zien in september 2005, op de 61ste Internationale Automobilausstellung van Frankfurt. Vanaf 2008 werd het uitzicht van de wagen aangepast aan het nieuwe ‘Kinetic Design’ van Ford. Dat gebeurde echter niet in dezelfde mate als het geval was voor de andere Focussen.

Beoordelingen voor Ford Focus CC

13 Beoordelingen

4,9