Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Mercedes-Benz Viano

Sinds 2003 is de Viano (W 639) als opvolger en verbeterde versie van de V-klasse uit de W 638-serie op de markt. Hij beschikt over een achterwielaandrijving, biedt ruimte voor zes personen en is verkrijgbaar in de uitvoeringen Trend, Ambiente, Fun en sinds kort ook Activity. Drie verschillende viercilinder-dieselmotoren CDI 2,0, 2,2 en 3,0 - met een brandstofverbruik (gecombineerd voor stads- en langeafstandsverkeer) van ongeveer 9 liter en de benzinemotoren Viano 3,0 en 3,5 - met een gecombineerd brandstofverbruik ca. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Mercedes-Benz Viano

13 liter - zorgen voor rijdynamiek.

De motorvermogens hebben waarden van 109, 150 en 204 pk bij de dieselmotoren en 190 en 231 pk bij de benzinemodellen, waarbij de topsnelheden bij de sterkste diesel- en benzinemodellen bij ca. 200 km/h ligt. Het laadvermogen reikt van 635 - 930 kg. De uitvoeringsvarianten Life, Business, Bike en Komfort Plus voldoen zowel aan zakelijke als particuliere wensen. Als enige in hun klasse zijn de dieselmodellen van de Mercedes Viano standaard uitgerust met een roetfilter.

Beoordelingen voor Mercedes-Benz Viano

54 Beoordelingen

4,6