Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Peugeot 407 te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot 407

Peugeot 407

De Peugeot 407 rolt sinds 2004 als opvolger van de 406 van de band - maar hij is gemiddeld bijna 80 cm langer geworden dan zijn voorganger. De als middenklasser geïntroduceerde wagen biedt standaard niet alleen veel comfort, maar ook ultramoderne veiligheidstechniek. Motoren met 1,8 tot 2,2 liter van 116 tot 158 pk bieden vrije keuze tussen kracht en verbruik. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Peugeot 407

Er is nog een extra 3 litermotor verkrijgbaar, die met 24 kleppen en met een automatische zestrapsautomaat 211 pk onder de kap heeft en die werd ontwikkeld in samenwerking met Ford. Met een gering verbruik bereikt de 407 ook als diesel goede waarden.

De Peugeot beschikt over een relatief sportief chassis met boven elkaar liggende wieldraagarmen die door onafhankelijke aansturing en wielophanging een optimaal weggedrag waarborgen. In de SW-modellen met hun glazen panoramadak krijgt men het echte cabriogevoel. Het speciale model "Elegance by Irmscher" heeft als extra een creatieve, veredelde interieuruitvoering te bieden.

De Peugeot 407 is ook als coupé verkrijgbaar met als elegantste en sterkste uitvoering de 407 "Platinum". Het ver naar voren getrokken profiel en de steile lijnvoering garanderen bij dit model een aerodynamische acceleratie, terwijl de diep liggende carrosserie een goede wegligging waarborgt en het standaard ingebouwde, moderne remsysteem voor extra veiligheid zorgt. Het grote motorvermogen kan hier desgewenst ook met Tiptronic ten volle benut worden.

Beoordelingen voor Peugeot 407

47 Beoordelingen

4,3