Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Open Laadbak

Diverse merken en modellen van de openlaadbakwagen

Openlaadbakwagens zijn er in diverse merken en modellen. Enkele bekende fabrikanten van dit type wagen zijn Mercedes-Benz, Volkswagen, Renault, Iveco en Ford. De Volkswagen Transporter 1.9 TDI komt uit 2008 en rijdt op diesel. Hij heeft een motorinhoud van 1.896 cc. Zijn transmissie gaat handgeschakeld en hij is voorzien van twee deuren. De Transporter 1.9 TDI is ook uitgerust met startonderbreking en stuurbekrachtiging. Bovendien heeft hij een warmtewerende voorruit. Een ander model is de Volkswagen Amarok uit 2012. Deze rijdt op diesel en heeft een handgeschakelde transmissie. Deze openlaadbakwagen heeft een cilinderinhoud van 1968 cc en is voorzien van centrale vergrendeling en airco.

Openlaadbakwagens van Mercedez-Benz en Renault

Een heel ander merk en model openlaadbakwagen is de Mercedes-Benz 903.6 uit 2004. Hij is voorzien van een blauwe kleur en rijdt op diesel. Deze openlaadbakwagen heeft een handgeschakelde transmissie en zijn ledig gewicht bedraagt 1830 kilo. De lengte van de laadbak van de Mercedes-Benz 903.6 is 3,30 meter.
De Renault Master 2.5 komt uit 2006 en heeft een handgeschakelde transmissie. Net als de 903.6 van Mercedez-Benz rijdt hij op diesel. De Master 2.5 heeft een vermogen van 99 pk en zijn laadbak meet 2,4 meter. Het ledig gewicht van deze openlaadbakwagen bedraagt 2015 kilo. Deze wagen van Renault biedt plaats aan maar liefst zeven personen.