Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Peugot bedrijfswagens

De Peugeot-bestelwagen als bedrijfswagen

Peugeot-bestelwagens zijn uitermate geschikt als bedrijfswagen. Ze worden dan ook veel door bedrijven gekocht en geleast. De Peugeot-bestelwagen is verkrijgbaar in verschillende modellen. Om enkelen te noemen: de Boxer, Bipper, Partner en Expert. De Peugeot Bipper 1.3 HDi XT Profit bijvoorbeeld is voorzien van een prachtige metallic zwarte lak. Deze Peugeot-bestelauto uit bouwjaar 2012 rijdt op diesel. De transmissie gaat handgeschakeld en hij heeft een cilinderinhoud van 1248 cc. Deze Peugeot-bestelwagen is voorzien van airco, centrale vergrendeling, een boordcomputer en elektrische voorramen. Hij heeft een vermogen van 75 pk, beschikt hij over vier cilinders en heeft een ledig gewicht van 1750 kilo. De topsnelheid van de Bipper 1.3 HDi XT Profit bedraagt maximaal 155 km per uur.

Het nieuwe model van de Peugeot Partner

De Peugeot Partner 1.6 Hdif 120 L1 XT Profit is een ander model Peugeot-bestelwagen en komt eveneens uit bouwjaar 2012. Deze bestelauto rijdt op diesel en is voorzien van een metallic grijze lak. De cilinderinhoud van deze Peugeot bedraagt 1560 cc. De transmissie gaat handgeschakeld en de bestelauto is voorzien van vijf deuren. De Partner 1.6 Hdif 120 L1 XT Profit heeft een vermogen van 90 pk en een ledig gewicht van 1360 kilo. Hij heeft vier cilinders en er is plaats voor drie personen. Voor het gemak en comfort van de bestuurder comfort is deze Peugeot-bestelauto onder meer uitgerust met airco en elektrische voorramen.