Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

BMW 5 Serie te koop: tweedehands en nieuw

BMW 5 Serie

BMW 5 Serie

Informatie over BMW 5 Serie

De BMW 5-serie, concurrent van de E-klasse van Mercedes-Benz en de Audi A6, geldt als wagen van de luxeklasse, die verkrijgbaar is in de varianten touring of sedan. Hij werd tot nu toe gebouwd in de modelseries E12, E28, E34, E39 en E60/61. Het nieuwste model, de E60 resp. E61 is, net als de zustermodellen uit de BMW 3- en de BMW 7-serie, voorzien van de allernieuwste techniek. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

De sleutel hoeft niet meer tevoorschijn gehaald te worden, de aanwezigheid alleen ervan is voldoende om de auto te ontgrendelen, terwijl voor het starten van de motor de startknop wordt ingedrukt. Voor de weergave van alle relevante informatie zorgt het iDrive-systeem dat is gekoppeld aan een navigatiesysteem.

De verschillende series en de modelvarianten van de 5-serie bieden een breed palet motoruitvoeringen en uitrustingen. Qua motor heeft men de keuze uit de benzine-uitvoeringen 523i, 525i, 530i, 540i, en de 550i en de dieseluitvoeringen 520d, 525d, 530d en 535d die al naar gelang de variant (touring of sedan) 177 tot 272 pk leveren.