Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Mercedes-Benz E 350

Met de E-klasse beschikt Mercedes over auto's uit de hogere middenklasse, die zich kunnen meten aan de BMW 5-serie en de Audi A6. Er werden tot nu toe meerdere series gebouwd, waarbij de eerste E-klasse in 1993 van de band rolde. De huidige serie, waartoe de Mercedes E 350 behoort, wordt als W211 aangeduid en wordt sinds 2002 geproduceerd. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Mercedes-Benz E 350

Sinds 2003 worden er naast sedans ook combi’s (T-modellen) in deze serie aangeboden. Als uitrusting voor de Mercedes E 350 kan men kiezen uit de bij Mercedes gebruikelijke uitrustingsklassen. De basisuitrusting wordt ‘Classic’ genoemd. De uitrustingsserie ‘Elegance’ beschikt over een hoogwaardiger interieur en verchroomd plastic aan de buitenzijde van de auto. Wie kiest voor een Mercedes E 350 uit de uitrustingsserie ‘Avantgarde’, krijgt aanvullend bi-xenon koplampen, LED-remlichten en een in z’n geheel genomen sportiever verschijningsbeeld. Een nieuwigheid in de W211-serie is de mogelijkheid om het voertuig met een glazen dak uit te rusten dat zich over de totale lengte van de auto uitstrekt.De Mercedes E 350 is uitgerust met een zescilindermotor met een cilinderinhoud van 3.498 cm³. Daarmee kan de Mercedes E 350 een snelheid van maximaal 250 km/u halen, aangezien de snelheid elektronisch begrensd wordt. Zonder elektronische snelheidsbegrenzing zou de auto maximaal 272 km/u kunnen halen. Om van nul naar honderd kilometer per uur te accelereren heeft de snelle Mercedes E 350 6,9 seconden nodig. De Mercedes E 350 is standaard uitgerust met een automaat met zeven versnellingen en achterwielaandrijving. De E-klasse modellen met een kleinere cilinderinhoud beschikken daarentegen tot aan de Mercedes E 320 CDI over vijf- en zesversnellingsbakken. De bandenmaat van de Mercedes E 350 bedraagt 255/55 en de velgengrootte bedraagt 16 inch.

Beoordelingen voor Mercedes-Benz E 350

66 Beoordelingen

4,8