Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nissan Murano te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Murano

Nissan Murano

De Nissan Murano, vernoemd naar het Italiaanse glasblazerseiland met verwijzing naar de hoge kwaliteit van de daar vervaardigde kunstwerken - valt in eerste instantie op door zijn unieke design dat in niets lijkt op dat van andere SUV's. Daarvoor vertonen vooral de achterkant en de lampen gelijkenis met de nieuwere modellen van de Micra. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Nissan Murano

Het interieur lijkt op dat van de 350Z en doet met zijn geborstelde aluminiumafdekkingen aan de middenconsole en de instrumentenpanelen denken aan de roadster.

Ook de 3,5 liter V6-motor werd overgenomen van de 350Z, maar is vanwege de Europese emissienormen in vergelijking met de Amerikaanse versie teruggebracht van 280 naar 234 pk. Daarmee accelereert de 1830 kilogram zware wagen in 9,3 seconden van 0 naar 100 km/h. Zoals je van een SUV mag verwachten, biedt ook de Murano veel ruimte in het interieur. De 438 liter inhoud van de kofferruimte van de 4,77 meter lange wagen is kleiner in vergelijking met de directe concurrenten uit de Mercedes M-klasse, maar kan worden vergroot tot 1300 liter door het (eenvoudige) omklappen van de achterbank.

De standaarduitvoering omvat niet alleen xenonkoplampen, DVD-navigatiesysteem, met leder beklede, verwarmbare, elektrisch verstelbare voorstoelen en een automatische airconditioning, maar ook een achteruitrijcamera en een 225-Watt-BOSE-Soundsysteem. Niet op de laatste plaats vanwege deze royale uitrusting heeft de sinds 2003 in Nederland verkrijgbare Nissan Murano in vergelijking met de aanzienlijk duurdere concurrenten zoals de BMW X5 of de VW Touareg een betere prijs-prestatieverhouding.

Beoordelingen voor Nissan Murano

13 Beoordelingen

4,5