Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
opel-banner-l-01.jpg

Opel 2014

Tweedehands Opel uit 2014

Als eerste- of tweedehands auto is Opel altijd een betrouwbare keuze. Het merk heeft doorgaans een slim oog voor de integratie van luxe elementen die echt een verschil maken, zonder de betaalbaarheid van de wagen te compromitteren. Het nieuwste voorbeeld is de compacte Opel Adam, die in 2012 werd voorgesteld voor het modeljaar 2013.

2014 Opel: de Adam De Opel Adam is de nieuwste compacte stadswagen van deze Duitse bouwer en haalt zijn naam bij niemand minder dan oprichter Adam Opel. De lancering vond plaats op de Motor Show van Parijs in 2012, terwijl de verkoop begon in het begin van 2013. Adam is beschikbaar in drie verschillende trims: Adam JAM, Adam GLAM en Adam SLAM, en biedt inderdaad uitzonderlijk veel mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen of de opname van elementen uit het premium segment. In het totaal zijn er 61000 externe en 82000 interne combinaties mogelijk. De wagen is gebaseerd op een verkort Corsa D platform en speelt zo in op een snel groeiend marktsegment.