Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Toyota 2014

Een tweedehands Toyota uit 2014

2014 was een goed jaar voor de tweedehands auto van het merk Toyota. Al sinds 2009 heeft deze Japanse bouwer bovenal een fenomenaal aanbod van zo’n 70 verschillende modellen, die worden verkocht onder het Toyota brand. Hieronder bevinden zich zowat alle mogelijke autotypes: sedans, coupés, vans, (pick-up) trucks, hybriden en cross-overs. Het ‘centrum’ van dit aanbod blijft daarbij nog steeds de passagierswagen, veelal een sedan. Deze sedans verschijnen bij Toyota dan ook in alle verschillende gedaanten: van de sub-compacte Yaris, via de compacte Corolla, naar de mid-size Camry en de full-size Avalon.

Crown Majesta: de kroon op het aanbod In 2014 wordt het Toyota-aanbod aangevoerd door de Crown Majeste, het top-of-the-line voertuig bij uitstek. De wagen zit vandaag in zijn zesde generatie, eentje die werd gepresenteerd op 9 september 2013, voor het modeljaar 2014. Na de introductie van de Nissan Cima kreeg deze nieuwe generatie Majesta een volledig nieuw uiterlijk met (onder andere) een verbeterde verbruikseconomie.