Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Toyota Previa

De Previa is de grootste door Toyota gebouwde personenauto. Sinds hij in 1990 op de markt kwam, overtuigt de Previa als een van de grootste Multi Purpose Vehicles in zijn klasse vooral met zijn enorme ruimte in het interieur. Zij het als zeszitter onder de naam Executive, als zevenzitter met de versiebenaming Sol en Luna of als achtzitter Linea Terra .- De Previa heeft op alle zitplaatsen ook voldoende ruimte voor grote mensen. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Toyota Previa

De achterste zitplaatsen van de Previa kunnen afzonderlijk ontgrendeld en verwijderd worden, waardoor meerdere stoelconfiguraties mogelijk zijn. Voor de aandrijving kan men bij de Previa kiezen uit een 2,9 liter-diesel en een 2,4 liter-benzinemotor. De 116 pk sterke zelfontbrander accelereert de van binnen 13,8 seconden van 0 naar 100 km/h.

De benzinemotor is iets sneller. In 11 seconden bereikt hij met zijn 156 pk vermogen de 100 km/h-grens. Terwijl de Toyota Previa in de dieselversie alleen verkrijgbaar is met handgeschakelde vijf-versnellingsbak, kan men bij de uitvoering met benzinemotor kiezen tussen automatische transmissie of een handbak.

Beoordelingen voor Toyota Previa

3 Beoordelingen

5,0