Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

BMW 1 Serie te koop: tweedehands en nieuw

BMW 1 Serie

BMW 1 Serie

De jongste telg uit de BMW-familie is de 1-serie. Door het aanhoudende succes van de Volkswagen Golf kwam BMW op het idee een vergelijkbaar model op de markt te brengen, en wat van het succes van de Golf mee te pikken. Dit ondanks dat BMW nog nooit in deze klasse een model had geproduceerd. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over BMW 1 Serie

De technici bij BMW hadden de opgaven om een echte BMW te maken qua comfort en rijkwaliteiten, maar toch de kosten zo laag mogelijk te houden.

Dit resulteerde in de 1-serie, met een kleine omvang, een lange sportieve motorkap en een korte achterkant. Kenmerkend zijn ook de strakke karakteristieke lijnen zoals bekend van de andere recente BMW’s. Van binnen heeft de BMW de modernste techniek aan boord: een startknop, iDrive om navigatie, radio en de climate control aan te sturen, en vanaf de 118i-versie een 6-bak. De achterwielaandrijving, zoals gewend van BMW, zorgt voor een goede gewichtsverdeling, en dus een sportieve en solide wegligging.

Het brandstofverbruik ligt afhankelijk van de motor-versie en het gebruik van de rechtervoet tussen de 5.6 en de 9.4 liter per 100 kilometer. Voor de veiligheid zijn er zes airbags(voor- en zijairbags voorin en hoofdairbags achter) xenon-verlichting voor beter zicht en twee-traps remlichten om de mate van vertraging duidelijker weer te geven. De cockpit ziet er sportief uit door duidelijkheid, ronde tellers, een multifunctioneel sportstuurwiel met geïntegreerde handsfreemogelijkheid. Uitvoering en motorversie zijn bij de 1-serie naar wens uit te voeren, vanaf de basisversie tot de 120i met een volleder interieur, Climatronic, Comfort-M-sportpakket en nog veel meer accesoires naar wens te kiezen.