Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volkswagen Eos

De tweedeurs cabrio VW Eos is de opvolger van de VW Golf cabrio en is hard op weg om net zo geliefd te worden. De VW Eos is precies de juiste auto voor iedereen die van frisse lucht houdt en met een autoritje in de zon een heel persoonlijke korte vakantie wil beleven. Afhankelijk van uw stemming en de weersituatie kan de vierzitter omgetoverd worden tot een coupé of een cabrio. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Volkswagen Eos

Het vouwbare metalen dak van de VW Eos sluit in minder dan een halve minuut en het geïntegreerde glazen schuifdak zorgt ook wanneer u weer verder rijdt voor een vrij gevoel. Het interieur van de VW Eos is sportief-elegant, comfortabele zitplaatsen en een praktische bedieningsinstallatie is de klant van VW gewend.

De VW Eos heeft echter nog meer mooie details. De memory functie die de gebruikelijke zitpositie van de bestuurder en de bijrijder kan onthouden is net zo interessant als de zeer schappelijke nieuwprijs van de Eos. Afhankelijk van hoe sportief uw rijstijl is, kan er gekozen worden uit verschillende pk sterktes. De VW Eos is met 115, 150, 200 of als topmodel met 250 pk verkrijgbaar. Zuinige verbruikers kunnen ook voor de 2,0-liter dieselmotor met 140 pk kiezen.

Beoordelingen voor Volkswagen Eos

51 Beoordelingen

4,7