Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Ford Maverick

De terreinwagen Ford Maverick wordt sinds 2002 geproduceerd in samenwerking met Mazda. In 2004 werd het model veranderd en werd de 2 liter-motor met 124 pk vervangen door een 2,3 liter-viercilinder-Duratecmotor met 150 pk. Bovendien wordt indien nodig automatisch de achterwielaandrijving ingeschakeld. De nieuwe Maverick is verkrijgbaar als basismodel, als Maverick Highclass en als Maverick Limited V6.

Alternatieve modellen

Informatie over Ford Maverick

Hij is standaard uitgerust met airconditioning, ABS en een audiosysteem met CD-speler. Bij alle varianten is ook het IPS (Intelligent Protection System), onder andere met tweefasen-airbag en automatische uitschakeling van de passagiersairbag, ingebouwd.

De Ford Maverick is alleen verkrijgbaar met benzinemotor, maar men heeft wel de keuze uit een 2,3 liter Duratec-motor met 150 pk bij het basismodel en de Maverick Highclass en een 3,0 liter Duratec- V6-motor met 203 pk en een automatische vierversnellingstransmissie bij de Limited V6. Deze is bovendien uitgerust met snelheidsregeling, deels leren bekleding, schuifdak en verwarmbare voorstoelen. In 2004 moesten ca. 500.000 vertegenwoordigers van de variant V6 Limited terug naar de werkplaats vanwege een defecte gaskabel.

Beoordelingen voor Ford Maverick

5 Beoordelingen

4,3