Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Peugeot 306 te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot 306

Peugeot 306

De Peugeot 306 werd gebouwd vanaf 1993 en was met zijn goede prijs-/prestatieverhouding een "runner" op de Franse klein- en middenklassemarkt. Zowel de drie- als de vijfdeurs was populair vanwege zijn zuinigheid, zijn onder alle omstandigheden goede rijgedrag en het gewilde motorvermogen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Peugeot 306

Het basismodel van de Peugeot 306 met zijn 75 pk is voor een normale rijstijl in ieder geval voldoende, maar Peugeot heeft traditioneel, in navolging van het succes in de motorsport, ook een aantal speciale modellen gemaakt, bijvoorbeeld de XS-serie met maximaal 132 pk of de rariteit "Rally S16" met 163 pk.

Alle voertuigen uit de sportief georiënteerde 306-serie beschikken over kuipstoelen en een ABS remsysteem en hebben bovendien een relatief gering benzineverbruik. De vijfdeurs hatchback en de stationwagon "306 Break", die ook als diesel verkrijgbaar zijn, hebben een groter comfort en meer laadruimte te bieden zonder aan vermogen te verliezen. De latere series, die een kleine facelift moesten ondergaan, beschikken over allerlei speciale uitvoeringen. ABS, impactbegrenzing en airbag zorgen voor veiligheid, terwijl elektrische raambediening, schuifdak en interieurelektronica comfort en rijplezier verhogen. Als cabrio kan de Peugeot 306 de hele optische kracht van zijn carrosserie in de strijd werpen.

Beoordelingen voor Peugeot 306

24 Beoordelingen

4,0