Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Renault 2014 te koop: tweedehands en nieuw

Renault 2014

Tweedehands Renault uit 2014: de nieuwe Twingo

In 2014 was het bij Renault vooral uitkijken naar de komst van de nieuwe generatie Twingo, de Twingo III. Deze compacte stadswagen is dan ook al enige tijd een van de steunpilaren van Renault, ook als tweedehands auto. De wagen rijdt al rond sinds 1992 en sindsdien heeft Renault succes met de auto, nu al drie generaties lang.

2014 Renault: de Twingo III De derde generatie Twingo, Twingo III, debuteert in maart 2014, op de Motor Show van Genève. Dit model is een vijfdeur met achtermotor en achterwielaandrijving. Opmerkelijk is het feit dat het een coproductie betreft met de Smart Divisie van Daimler AG. Twee met ervaring beladen werelden komen hier dus samen en de Twingo III deelt zijn platform bijvoorbeeld met de nieuwe Smart Forfour. Tegelijk vertoont hij wel degelijk de kenmerken van het Twin’Z concept (april 2013) en van het Twin’Run concept (mei 2013).